Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ιταλική συνταγή για Κρέπες Χωρίς Αυγά

Κρέπες, Τηγανίτες  Χωρίς  Αυγά  Ιταλική συνταγή - Ελαφριά κρέπα συνταγή 

Φαίνεται σε κάποιους πως είναι αδύνατο να προετοιμάσουμε τις κρέπες χωρίς αυγά αλλά δεν είναι αλήθεια.
Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ξεγελάσει και τους περισσότερους… ειδήμονες του είδους.

Η προετοιμασία είναι εύκολη.



Κρέπες αλμυρές ελαφριές   Συστατικά


250 γραμμάρια αλεύρι
350-380 γραμμάρια γάλα (ή το νερό)
60 γραμμάρια λάδι
αλάτι

Κρέπες δίχως αυγά   προετοιμασία


Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι και το λάδι, κατόπιν ρίχνουμε το γάλα λίγο-λίγο και ανακατεύουμε καλά το μείγμα το οποίο θα πρέπει να είναι λείο και ομοιογενές χωρίς σβώλους . Αφήνουμε το  μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.

Βάλτε στη φωτιά για να ζεσταθεί  ένα αντικολλητικό τηγάνι για κρέπες, καλά λαδωμένο, και όταν είναι ζεστό, ρίχνουμε μια κουτάλα ζύμη, όση απαιτείται για να καλύψει το κάτω μέρος , περιστρέφοντας το μείγμα στο κέντρο του τηγανιού , προσπαθώντας να διανεμηθεί καλά σε όλη την επιφάνεια.

Αφήστε να ψηθεί για ένα λεπτό, όταν γίνει χρυσή  η κρέπα γυρίστε τη από την άλλη πλευρά και περιμένετε να πάρει  το ίδιο χρυσό χρώμα.
Όταν είναι έτοιμη η κρέπα, τη βγάζουμε από το τηγάνι και την τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Τοποθετούμε τις κρέπες την μια πάνω στην άλλη.
Οι κρέπες αυτές τρώγονται και αντί για ψωμί.




Γλυκές αλλά ελαφριές κρέπες


Για να κάνουμε γλυκές αλλά ελαφριές κρέπες, κάνουμε ότι λέει η παραπάνω συνταγή και προσθέστε 60 γραμμάρια ζάχαρη.

Κρέπες Vegan.
Κάνετε όπως παραπάνω αλλά  αντικαταστήστε  το γάλα με νερό.  Επειδή η κρέπα θα γίνει πολύ άσπρη τώρα, μπορείτε να προσθέσετε λίγο Κουρκουμά, ο οποίος σε μικρή δόση δεν θα αλλάξει τη γεύση της Κρέπας.

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ιταλικό Παγωτό συνταγή - παγωτό Καπουτσίνο ιταλική συνταγή Cappuccino

Ιταλική συνταγή για παγωτό

Παγωτό ιταλικό με γεύση καπουτσίνο, αλλά που φέρνει λίγο και από στρατσιατέλα, μια συνταγή παγωτού δίχως να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε παγωτομηχανή.
Θα δούμε σήμερα πως φτιάχνουμε ένα θαυμάσιο και ελαφρύ Ιταλικό παγωτό.  Είναι πολύ εύκολη συνταγή και μας δίνει περίπου 10 μερίδες παγωτού ιταλικού τύπου, άριστης ποιότητας.

 Παγωτό συνταγή με γεύση καπουτσίνο χρειαζόμαστε:
3 κούπες (τσαγιού) γάλα κρύο (με όλα τα λιπαρά).
2 φακελάκια  φυτικής σαντιγί  τύπου Garni με άρωμα βανίλιας.
2,5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη ή κρυσταλλική.
Μισή κούπα περίπου καφέ εσπρέσο αρωματικό καλής ποιότητας (αν έχετε την κατάλληλη μηχανή για να τον φτιάξετε καλώς),διαφορετικά διαλύστε σε μισή κούπα τσαγιού βάζοντας τα ανάλογο νερό, μια κουταλιά του γλυκού καφέ στιγμιαίου τύπου Νες καφέ, καλής ποιότητας.
50 έως 100 γραμμάρια, κουβερτούρας ψιλοκομμένη  ή σοκολάτα τρούφα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΟΥΝ ΚΡΥΑ.


Παγωτό συνταγή Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα 2 φακελάκια έτοιμης σαντιγί με  2 κούπες γάλα(κρύο),χρησιμοποιώντας ένα μίξερ ή αναδευτήρα. Μην το παρακάνουμε στο κτύπημα της σαντιγί.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε  καλά 1 κούπα γάλα με τη ζάχαρη ρίχνοντας στο τέλος ανακατεύοντας και τον καφέ εσπρέσο  (ο καφές πρέπει να είναι κρύος).
Όταν στο μείγμα γάλακτος, ζάχαρης, καφέ, έχει λιώσει καλά η ζάχαρη, παίρνουμε από το μπολ που έχουμε φτιάξει ήδη την σαντιγί λίγη, λίγη και την ανακατεύουμε καλά.
Στην ουσία μεταφέρουμε την σαντιγί μέσα στο δεύτερο μπολ όπου έχουμε ανακατέψει γάλα, ζάχαρη και καφέ και τα δουλεύουμε για λίγο μέχρι να έχουμε μια ωραία κρέμα.

Το ιταλικό μας παγωτό ουσιαστικά είναι έτοιμο για να μπει στην κατάψυξη.   Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο πλαστικό μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. 
Σε μια ώρα περίπου όταν αρχίζει να πήζει το παγωτό, το βγάζουμε από την κατάψυξη και ρίχνουμε μέσα την ψιλοκομμένη κουβερτούρα ή την τρούφα σοκολάτας και ανακατεύουμε για λίγο.
Τοποθετούμε πάλι το παγωτό στην κατάψυξη για άλλη μια ώρα οπότε το βγάζουμε πάλι και το ανακατεύουμε για λίγο με σκοπό να μην πιάσει κρυστάλλους.
Το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.
Μετά από λίγες ώρες το παγωτό μας θα είναι έτοιμο.
Το σερβίρουμε βάζοντας επάνω λίγη τρούφα σοκολάτας ή τριμμένη σοκολάτα.

Καλή όρεξη. 

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ιταλική συνταγή κρέας Κουνέλι στη Σούβλα- Συνταγές Κουνέλι στα κάρβουνα ψητό σχάρας

Συνταγή Ιταλική για κρέας Κουνέλι στη Σούβλα

Θα δούμε παρακάτω μια συνταγή που αφορά κουνέλι στη σούβλα. Με μια μικρή παραλλαγή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ιδία συνταγή για να φτιάξουμε κουνέλι στα κάρβουνα ψητό. 
Η συνταγή αυτή μας έρχεται από την Ιταλία όπου το κουνέλι τρώγεται τακτικότερα από ότι στην Ελλάδα.

Θα χρειαστούμε:
-1 κουνέλι  ένα έως ενάμιση κιλό περίπου. Ολόκληρο εάν πρόκειται για τη σούβλα, κομματιασμένο ή ανοιγμένο στη μέση όπως κάνουμε με το κοτόπουλο εάν το ψήσουμε στη σχάρα.
-Αρκετό θυμάρι και επίσης δεντρολίβανο
-Σκόρδο περίπου 4-5  σκελίδες
-Χυμός ενός λεμονιού και αρκετό ξύσμα από τη φλούδα του.
-Μέλι περίπου 1 κουτάλι του γλυκού
-Μπέικον 6-7 φέτες λεπτές
-αλάτι και πιπέρι



Τοποθετούμε το κουνέλι ολόκληρο ή κομματιασμένο σε μια μεγάλη γυάλινη λεκάνη, και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2-3 ώρες στο υλικό μαριναρίσματος που έχουμε φτιάξει από το δενδρολίβανο, σκόρδο λιωμένο στο γουδί ή στο Multi,, θυμάρι, περίπου 9 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, λεμόνι με το ξύσμα και το μέλι. Γυρίζουμε το κουνέλι αρκετές φόρες πάνω κάτω μέσα στη γυάλινη  λεκάνη για να μαριναριστεί καλά.


Μαρινάδα για το κουνέλι 


Όταν τα κάρβουνα είναι έτοιμα για να σουβλίσουμε το κουνέλι ή να το βάλουμε στη σχάρα, τοποθετούμε τις φέτες μπέικον με οδοντογλυφίδες κατά μήκος του κουνελιού ή τυλίγοντας τα κομμάτια εάν το έχουμε τεμαχίσει για σχάρα.

Κατά τη διάρκεια του ψησίματος με ένα πινελάκι, χρησιμοποιώντας το υλικό τις μαρινάδας που έχουμε φτιάξει, περιχύνουμε κατά τακτά διαστήματα το ψητό.

Προσέχουμε να μην παραψήσουμε το κουνέλι και στεγνώσει, αλλά ούτε και να το αφήσουμε άψητο.

Η συνταγή αυτή μας δίνει άριστα αποτελέσματα, καταπληκτικό μεζέ που θυμίζει κυνήγι.



Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ιταλικές συνταγές για Σάντουιτς TRAMEZZINI, Ιταλική Συνταγή

Ιταλικές συνταγές για Σάντουιτς και συνταγές για γρήγορο φαγητό. 

Τα σάντουιτς Tramezzini είναι νόστιμα σνακς  τα οποία  είναι επίσης πολύ γνωστά και εκτός Ιταλίας.

Τα σάντουιτς αυτά είναι πολύ νόστιμα για κάθε περίσταση: για ένα πικ-νικ έξω από την πόλη, ως ένα απλό σνακ, για ένα μπουφέ ή ως μια λύση για ένα γρήγορο γεύμα.

Τα σάντουιτς αυτά είναι εύκολα στην παρασκευή τους, μπορείτε να τα δημιουργήσετε με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς συστατικών, έτσι που να αρέσουν σε όλους και ιδιαιτέρα στα παιδιά.

Στην απλούστερη εκδοχή τους  τα σάντουιτς γίνονται με ζαμπόν, τυρί, τόνο, ντομάτα, σαλάτα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε την προετοιμασία τους και  άλλα με συστατικά που σας αρέσουν.




ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝΟ


40 γρ κάπαρη

Σαλάτα ή μαρούλι  30 γραμμάρια

Κόκκινες ντομάτες 2 (80 g)

12 πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσια

φέτες ψωμί σάντουιτς 85 g

Τόνος σε ελαιόλαδο 100 γρ

Τόνος σε ελαιόλαδο για την κρέμα 50 γρ

Μαγιονέζα για την κρέμα 50 γρ


Για να κάνετε τα σάντουιτς τόνου αρχίστε  να προετοιμάζετε την κρέμα:
στραγγίζετε καλά  50 γραμμάρια τόνου και λιώστε τον πιέζοντας με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. 

Βάλτε τη μαγιονέζα σε ένα μπολ, στη συνέχεια προσθέστε τον τόνο  και ανακατέψτε με τη βοήθεια ενός αναδευτήρα ή πιρουνιού. Θα πρέπει να γίνει ένα  κρεμώδες υλικό. 

Τώρα πάρτε δύο φέτες ψωμί, αλείψτε τες με την κρέμα και ρίξτε επάνω τους μια χούφτα κάπαρη (σε κάθε πλευρά). Τοποθετείστε επάνω στην μία από τις δύο φέτες  τα φύλλα σαλάτας ( ή μαρουλιού) και τις φέτες ντομάτας.

Τώρα τοποθετείστε  στο σάντουιτς και τον υπόλοιπο στραγγισμένο τόνο, πράσινες ελιές κομμένες στη μέση και καλύψτε με την άλλη φέτα ψωμιού.  Βάλτε το σάντουιτς  στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα καλυμμένο  με πλαστικό περιτύλιγμα (μεμβράνη πλαστική). 

Στη συνέχεια το κόβουμε σε τριγωνικά σχήματα και αποκτούν την γνωστή όψη των ιταλικών  TRAMEZZINI .     Καλή σας όρεξη. 



Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ιταλική Καρμπονάρα συνταγή (αυθεντική εκδοχή)

Καρμπονάρα Ιταλική, αυθεντική Συνταγή

Η προέλευση των σπαγγέτι καρμπονάρα είναι κάπως διχασμένη: κάποιοι την αποδίδουν στους Καρμπονάρους της Ούμπρια  οι οποίοι έκαναν γνωστή αυτή τη συνταγή στους Ρωμαίους το δέκατο ένατο αιώνα, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν, αντίθετα, ότι ο εφευρέτης είναι ο Ippolito Cavalcanti, Ναπολιτάνος  ευγενής ο οποίος δημοσίευσε αυτήν την συνταγή σε ένα βιβλίο του.

Άλλοι λένε επίσης ότι αυτό το πιάτο γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου πολέμου, όταν οι Αμερικανοί στρατιώτες έφεραν σε μεγάλες ποσότητες μπέικον και αβγά σε σκόνη, τα οποία ήταν μέρος των στρατιωτικών σιτηρεσίων. Ίσως έτσι να  γεννήθηκε από την έμπνευση των μαγείρων της Ρώμης αυτό το πιάτο τόσο απλό αλλά και όμως πολύ νόστιμο.



Συστατικά, για 4  άτομα.

150 γρ. Μπέικον κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας λάδι ελιάς
100 γρ. τυρί πεκορίνο Ρομάνο ή αν δεν θέλετε Πεκορίνο το αντικαθιστάτε με Παρμεζάνα.
Πιπέρι όσο θέλετε, σύμφωνα με τα γούστα σας.
350 γρ. Σπαγγέτι
4  κρόκους αυγού +1 ολόκληρο αυγό (κρόκος και ασπράδι)

Βάλτε μια κατσαρόλα που περιέχει άφθονο νερό μετρίως αλμυρό να βράσει. Όχι πολύ αλάτι γιατί ήδη το μείγμα με μπέικον και το τυρί  θα είναι αλμυρό.
Όταν βράσει το νερό ρίχνετε τα μακαρόνια στο νερό.



Εν τω μεταξύ, κόψτε το μπέικον σε κυβάκια,. Βάλτε σε μια μικρή κατσαρόλα ή μεγάλο τηγάνι τα κυβάκια του μπέικον να ψηθούν έχοντας πρόσθεση σε αυτά λίγο λάδι.
Όταν τηγανιστεί το μπέικον και γίνει ελαφρώς τραγανό, το αφαιρούμε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει λίγο.



Εν τω μεταξύ, χτυπήστε ελαφρά τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ ή κατσαρόλα. Στη συνέχεια στο ίδιο μεγάλο μπολ ή κατσαρόλα ανακατεύοντας προσθέστε το τυρί, πιπέρι (κατά βούληση) και κατά την στιγμή που θα πρέπει να βγάλετε τα σπαγγέτι από τη φωτιά ρίχνετε και το μπέικον, πάντα στο μεγάλο μπολ ή κατσαρόλα. Δοκιμάζετε αν το αλάτι επαρκεί.




Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα ρίχνετε μέσα στο μεγάλο μπολ ή κατσαρόλα όπου ήδη υπάρχουν τα υλικά που αναφέραμε πριν και τα ανακατεύετε όλα δίχως να τα βάλετε πάλι στη φωτιά.

Σερβίρετε τα μακαρόνια καρμπονάρα αμέσως. Ενδεχομένως να χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερο τυρί και μαύρο πιπέρι



Προσοχή:
Τα χτυπημένα αυγά με τα υλικά που έχετε ανακατέψει δεν θα πρέπει να έχουν έλθει σε επαφή έχοντας την κατσαρόλα στη φωτιά γιατί το αυγό θα δέσει και δεν θα αποκτήσει ωραία κρεμώδη υφή η καρμπονάρα.
Έχοντας δώσει στα σπαγγέτι ωραία κρεμώδη υφή η συνταγή αυτή δεν προβλέπει τη χρήση κρέμας γάλακτος όπως γίνεται σε νεότερες εκδοχές της συνταγής.

Αυτό το πιάτο συνοδεύεται άριστα με ένα καλό κόκκινο ξηρό  κρασί.
Καλή σας όρεξη.

Η συνταγή προέρχεται από την σελίδα : http://ricette.giallozafferano.it





Ιταλικά Τραγούδια στίχοι, μεταφρασμένα στα ελληνικά


Ακολουθείστε μας 


Ιταλικές Συνταγές για Πίτσα - Ιταλική συνταγή για Ζύμη πίτσας

Ζύμη πίτσας ιταλική συνταγή 

Η ιταλική συνταγή για ζύμη πίτσας σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ένα υλικό βάσης από αλεύρι, νερό, μαγιά, λάδι και αλάτι, με την οποία βάση θα μπορείτε να φτιάχνετε πίτσα Λεπτή ή Παχιά, όπως ακριβώς την θέλετε.

Η εργασία παρασκευής της ζύμης δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο και αν εξακολουθήσετε  αυτή τη συνταγή θα έχετε μια ζύμη πίτσας μαλακή, ελαστική και με καλή ζύμωση(αφράτη).
Θυμηθείτε να προετοιμάσετε τη ζύμη τουλάχιστον 2 ώρες πριν από ψήσιμο της πίτσας για να έχετε επιτύχει καλή ζύμωση.




Υλικά για 4 πίτσες διαμέτρου 30 εκατ.

600 ml. Νερό
1.Κιλο αλεύρι για πίτσες
50 γρ. μαγιά μπύρας
6 κουτάλια ελαιόλαδο καλής ποιότητας
20 γρ. αλάτι
2 κουταλάκια κοφτά ζάχαρη. 

Για να προετοιμάσετε τη ζύμη για την πίτσα βάλτε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και κάντε μια τρύπα στο κέντρο. Πάρτε ένα άλλο γυάλινο μπολ, ρίχνετε ένα ποτήρι ζεστό νερό, θρυμματίζετε μέσα δύο κύβους μαγιάς μπύρας και τη ζάχαρη . Ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν καλά τα υλικά και  τα  ρίχνετε στο κέντρο της τρύπας του αλευριού που αναφέραμε προηγουμένως.




Τώρα σε ένα ποτήρι διαλύστε 20 γρ. αλάτι μέσα σε νερό χλιαρό, προσθέστε το λάδι και ρίξτε τα μέσα στο αλεύρι που ήδη δουλεύετε. Κρατείστε λίγο αλεύρι και το υπόλοιπο χλιαρό νερό το οποίο θα βάζετε σιγά-σιγά στη ζύμη δουλεύοντας την μέχρι να έχετε ένα ζυμάρι στη πυκνότητα που θέλετε, μαλακό και ελαστικό.

Συνεχίστε να ζυμώνετε μέχρι να έχετε μια ζύμη λεία και μαλακή, με την οποία θα φτιάξετε μια μπαλίτσα που θα την τοποθετήσετε σε ένα μεγάλο μπολ(θυμηθείτε ότι η ζύμη θα διπλασιάσει τον όγκο της),ρίχνοντας στο βάθος του μπολ λίγο αλεύρι για να μην πιάσει.

Καλύψτε το μπολ με καθαρό πανί και αποθηκεύστε το σε ζεστό μέρος και μακριά από ρεύματα, (όπως στον σβηστό φούρνο στο σπίτι).



περιμένετε περίπου 2 ώρες να φουσκώσει το ζυμάρι και συνεχίστε απλώνοντας τη ζύμη για να φτιάξετε την πίτσα όπως την επιθυμείτε. 




Ιταλικά Τραγούδια στίχοι, μεταφρασμένα στα ελληνικά 


Ακολουθείστε μας 


Συνταγές για Ιταλικά Ορεκτικά - Ορεκτικά Ιταλικά,Μπρουσκέτες

Τα ορεκτικά μπορούν να οριστούν ως η επαγγελματική κάρτα γνωριμίας που εισάγουν σε ένα γεύμα ή δείπνο, επειδή έχουν το καθήκον να σας ανοίξουν την όρεξη χωρίς κορεσμό και να σας οδηγήσουν στο να γευτείτε τα κύρια πιάτα που ακολουθούν.




Στην ενότητα αυτή θα βρείτε αρκετές συνταγές για ορεκτικά, απλές αλλά  και σύνθετες  που μπορούν  να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και να σας βοηθήσουν να  εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.



Μπρουσκέτα Καπρέζε

Η μπρουσκέτα Καπρέζε είναι μια τυπική Ναπολιτάνικη νοστιμιά, η οποία φτιάχνεται με ψωμί σκληρού σίτου κομμένο σε φέτες και ψημένο (καψαλισμένο).

Θα χρειαστούμε καψαλισμένο  ψωμί που θα τρίψουμε με σκόρδο, μοτσαρέλα, τοματίνια, βασιλικό, ρίγανη, μαύρες ελιές, αλάτι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Η Μπρουσκέτα Καπρέζε είναι Μεσογειακή νοστιμιά, η οποία μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα χορταστικό ορεκτικό, αλλά και ως κυρίως πιάτο που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα.



 Συστατικά
 1 σκελίδα σκόρδο
8 φύλλα Βασιλικού
250 γρ. Μοτσαρέλα
250 γρ. Ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας
12   ελιές μαύρες
1. πρέζα ρίγανη
ξηρότητα μερικά τσιμπήματα
4. φέτες ψωμί σκληρού σίτου 80 έως 100 γραμμάρια ανά τεμάχιο
10. Ντοματούλες στρογγυλές
Αλάτι όσο χρειάζεται.


Από ένα χοντρό καρβέλι κόβουμε 4 χοντρές φέτες 2εκατ. περίπου η κάθε μια και τις ψήνουμε και από τις δυο πλευρές σε γκριλ. Όταν καψαλιστεί το ψωμί τρίβουμε το σκόρδο επάνω στις φέτες και τις βάζουμε στην άκρη.

Κατόπιν στραγγίζουμε καλά τη μοτσαρέλα και τη κόβουμε σε τετράγωνα μικρά. Επίσης κόβουμε σε τέσσερα μέρη και τα στρογγυλά ντοματάκια. 

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μοτσαρέλα σε κομματάκια, καθώς και τη ντομάτα που έχουμε είδη κόψει, τις ελιές ρίγανη, τον βασιλικό, αλάτι, το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά για να αναμειχτούν καλά οι γεύσεις.

Όταν τελειώσουμε αυτή την διαδικασία βάζουμε σε μια πιατέλα τις καψαλισμένες φέτες που έχουμε ήδη ετοιμάσει και σκεπάζουμε κάθε φέτα με το μίγμα που μόλις ετοιμάσαμε φροντίζοντας σε κάθε φέτα να βάλουμε ίδια ποσότητα μίγματος.



Ρίχνουμε σε κάθε φέτα λίγη ποσότητα ελαιολάδου (αν επιθυμούμε ) και σερβίρουμε.


Ιταλικά Τραγούδια στίχοι, μεταφρασμένα στα ελληνικά


Ακολουθείστε μας 

Ιταλικές συνταγές